تکنولوژی

طرز تهیه “پاستا آلفردو”

پاستای ایتالیایی در شکلهای مختلفی همراه با سس های خاص و مجزا و شیوه های پخت متفاوت ارایه می شود. یک سری از پاستاها به شکل رشته‌ای هستند مثل : اسپاگتی، تاله تلی فتوچینی و حتی لازانیا. یک سری از پاستاها شکلهای کوچک تری دارند مانند: پنه – پیکولی، فارفاله، صدفی، کانلونی، راویولی. همچنین هر قوم و ملیتی مطابق با ذائقه خود یک مدل طرز پخت و همینطور سس های مختلفی برای طعم دار کردن پاستا مثل سس پستو،سس آلفردو، سس اربیتا، سس بلونز و سس قارچ به وجود آورده است. در ایران معروف ترین مدل پاستا همان ماکارونی است که معمولا با گوشت چرخ کرده و رب و ادویه درست میشود و بین مردم ما محبوبیت قابل توجهی دارد. امروز با آموزش پاستا الفردو که یک مدل پاستا ایتالیایی معروف است در کنارتون هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *